Linnea Wollermo

Jag är legitimerad kiropraktor, personlig tränare, LPG-terapeut och håller i grundutbildningar i LPG på Technovital i Stockholm. Utbildningen till kiropraktor erhölls på skandinaviska kiropraktorhögskolan som innefattade fem år heltidsstudier och ett år praktiktjänstgöring varav tre månader inom offentlig hälso-sjukvård och nio månader hos legitimerad kiropraktor. Personlig tränare utbildade jag mig till 2012 på Bergqvist massage-friskvårdsutbildningar. Har tidigare arbetat inom primärvården vilket har vart mycket givande och lärorikt då patientflödet är högt och varierat.

Har en flerårig bakgrund som dansare. Tävlade i tiodans i ungdomen men efter en knäskada fick jag lägga klackarna på hyllan. Bestämde mig istället för att prova orientalisk dans (magdans) vilket jag fastnade för under fyra år. Har även tränat pole dance under fem år och luftakrobatik så som arial silk. I samband med utbildningen till personlig tränare växte intresset för styrketräning, jag gjorde då en första tävlingssatsning i bikini fitness 2014. Sedan har jag under flera år skulpterat min fysik på gymmet och tävlade igen 2022, då gjorde jag även ett grenbyte och debuterade i body fitness vilket har gett resultat då jag har tagit ett guld, en overall-titel och två silver. Är fortfarande under tävlingssäsong så förhoppningsvis regnar det in fler pokaler under hösten J

Jag är medlem i kiropraktiska föreningen i Sverige och innehar patientförsäkring.

Sandra Wollermo

Jag är utbildad undersköterska, LPG-terapeut och friskvårdsmassör. Jag har i min ungdom tränat jujutsu, pole dance och arial silk. Hade även ett hästintresse och har ridit lite grann. På senare år har jag helt gått över på styrketräningen. Jag upptäckte vilka effekter styrketräningen gav mig och har under dessa år gått ner över ca 20 kilo och ser så mycket hälsosammare på livet. Just nu tränar jag för att debutera i bikini fitness under hösten 2022. Annars gillar jag att vara ute i naturen, gärna en semester i fjällen eller på vårt landställe i Ålands skärgård.

 

Ser framemot att ta väl hand om dig såväl på massage eller LPG-behandlingar!